Skip to content Skip to footer
Mustaa valkoisella

Autoteippausten takuuehdot

Autoteippausten takuu kattaa huomattavat teipin värinmuutokset ja halkeilun, sekä teipin irtoamisen asennuksesta tai kalvon virheestä johtuvista syistä. 

Takuu ei koske uudelleen maalattujen pintojen päälle asennettuja teippejä. 

Takuu ei koske ruosteisille-, röpelöisille- tai muovipinnoille asennettuja teippejä. Teipin asennuttaminen tällaiselle pinnalle on aina asiakkaan oma valinta, emmekä voi sitä suositela.

PPF-suojakalvon irrotukselle ei anneta takuuta, mikäli maalipinnassa on vaurioita, kuten kiveniskeymiä, joiden vuoksi maalipinta on osittain paljaana (ei lakkaa päällä suojaamassa). Kiveniskeymät suositellaan korjauttamaan ennen PPF-suojaukseen saapumista.

Ennen kuin käytät voimakkaita pesuaineita PPF-teipille (esim. Tar Remover aineita), testaa ainetta ensin pienelle huomaamattomalle alueelle.

Mikäli teipille pääsee bensaroiskeita, tulee ne pyyhkiä pois mahdollisimman nopeasti. Takuu ei kata bitumin tai muiden voimakkaasti värjäävien aineiden aiheuttamaa teipin värjäytymistä. Teipin sietokykyä tällaisille aineille voidaan kuitenkin parantaa pinnoitteiden avulla.

Takuuprosessi

Asennuksen jälkeen saat mukaasi Lustigin virallisen takuulomakkeen.

Takuuajat

Takuuajat riippuvat valitusta teippisarjasta ja sävystä, sekä siitä, että asennetaanko teippi vaaka- vai pystypinnalle.

Reklamointi

Mikäli teipeissä ilmenee materiaalista tai asennuksesta johtuva virhe, lähetä meille asiasta kirjallinen reklamaatio sähköpostiin. Otsikoi sähköpostiviesti reklamaatioksi, anna tarkka kuvaus ongelmasta ja liitä mukaan kuvia tai videoita, joista ongelma voidaan todeta. Käsittelemme reklamaatiot mahdollisimman nopeasti.