Skip to content Skip to footer
Tunnettu osaaja

Kiinteistökalvotukset ympäri Suomea

Juha Lustig asentaa rakennusten kiinteistökalvot toimistoihin, asuinrakennuksiin, halleihin yms. ympäri Suomea yli 30 vuoden kokemuksella. Kalvoina käytetään laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja Skyfol-kiinteistökalvoja.

✓ Kalvojen ulkonäköä sisältä- ja ulkoapäin katsottuna pääset arvioimaan Skyfol-kalvosimulaattorilla

LAAJA VALIKOIMA KALVOJA

Peilikalvot, tummennuskalvot, turvakalvot, maitolasikalvot — you name it

Valitsesi mieleisesi kalvo Skyfolin kymmenistä eri kiinteistökalvoista. Oli tarkoituksenasi sitten parantaa kiinteistön energiatehokkuutta, luoda näkösuojaa tai parantaa kohteen turvallisuutta, löytyy meiltä siihen ratkaisut.

Hyvän lämpösäteilyntorjunnan ei enää nykyään tarvitse tarkoittaa sitä, ettei lasin lävitse enää pystyisi näkemään tai että maisemien katselu sisäpuolelta vaikeutuisi. Meiltä löytyy tehokkaasti lämpösäteilyä torjuvia rakennusten ikkunakalvoja, jotka ovat käytännössä lähes täysin läpinäkyviä.

Valtaosa Skyfol-kiinteistökalvoista on asennettavissa myös 2- ja 3-kerros low-E lämpölasien sisäpinnalle — toisin kuin useimpien muiden valmistajien kalvot. Tämän ansiosta pystymme tekemään erittäin kilpailukykyisiä tarjouksia kiinteistökalvotuksista.

MEILLÄ EI TARVITSE VALITA ARPOMALLA

Tarkastele kalvojen ulkonäköä Skyfol-kalvosimulaattorissa

Simulaattorissa saat valittua haluamasi kalvon, ja tarkasteltua miltä kohde näyttää sen kanssa ulkoa- ja sisältä päin katsottuna.

Ikkuna SkyFol SI30 kalvolla

IKKUNA ILMAN KALVOA

IKKUNA SKYFOL P75 KALVOLLA

IKKUNA ILMAN KALVOA

Jätä tarjouspyyntö
Helpota tarjouksen laskemista

Annathan mahdollisimman tarkat tiedot kohteena olevista laseista. Tarvitsemme seuraavat tiedot:
-Lasien mitat
-Lukumäärän
-1-kerros, 2-kerros vai 3-kerroslaseja?