Skip to content Skip to footer
Tunnettu osaaja

Laadukkaat ja kestävät ppf-suojaukset

PPF-maalipinnan suojakalvot tunnetaan myös nimillä kiveniskukalvo tai kiveniskuteippi. PPF-kalvon ideana on kiveniskeymien lisäksi suojata maalipintaa ja muita auton herkkiä osia myös muulta mekaaniselta rasitukselta, kuten avaimella naarmuttamiselta, kemialliselta rasitukselta (liat ja saasteet), sekä UV-säteilyltä. Tämän ansiosta auton jälleenmyyntiarvo paranee ja myyntiaika tyypillisesti lyhenee.

Nykyaikainen PPF-kalvo eroaa perinteisestä kiveniskuteipistä siten, että se on valmistettu poluretaanista, eikä PVC:stä. Lisäksi siinä on vettä hylkivä ja itsestään korjautuva pintakerros, joka myös suojaa kalvoa UV-säteilyltä sekä lialta ja saasteilta, säilyttäen kalvon hyvässä kunnossa jopa yli 10 vuotta. Vettä hylkivä pintakerros helpottaa huomattavasti auton puhtaana pitoa mahdollistamalla auton pesun jopa pelkällä huuhtelulla.

Nykyaikaisissakin PPF-kalvoissa on merkittäviä eroja mm. niiden kestävyydessä, veden hylkimisessä ja itsestään korjautuvuudessa. Käytämme PPF-asennuksissa ainoastaan laadukkaita Skyfol PPF-kalvoja.

✓ Asennukset ympäri Suomea yhteistyökumppaneiden tiloissa. Katso asennuspaikkakunnat.

✓ Skyfol Advanced Level PPF-koulutus suoritettu Skyfolin päämajalla Budapestissa

PPF-kiveniskukalvo suojaukset

PPF-kalvo ottaa iskut vastaan maalipinnan puolesta

Kirkasta vai värillistä? Mattana vai kiiltävänä? Millainen kestävyys?

VALITSE PPF-KALVO

Läpinäkyvän PPF-kalvon voit valita joko kirkkaana tai mattana. Saatavilla on myös kasvava valikoima eri värisiä ja kuvioituja PPF-kalvoja. Lisäksi valikoimaan kuuluu läpinäkyvien PPF-kalvojen premium-vaihtoehdot, jotka vievät kiillon tason ja kalvon värjäytymisen kestävyyden täysin uudelle tasolle.

Kaikki Skyfol PPF-kalvot on suunniteltu kestämään normaalia käyttöä Suomen olosuhteissa yli 10 vuotta.

Läpinäkyvät PPF-kalvot (kiiltävänä ja mattana)

Molemmat altavat löytyvät PPF-kalvot ovat saatavilla sekä kiiltävänä, että mattapintaisena.

Skyfol Nano 3 PPF-kalvo

Laadukas läpinäkyvä ja hyvällä kiillolla varustettu 200 mikronia paksu Skyfol PPF-kalvo. Vettä hylkivä ja itsestään korjautuva pintakerros. 10 vuoden takuu.

  • TPU (polyuretaani)
  • Hyvä kiilto
  • Suosittu valinta
Skyfol Nano 3 PPF-kalvo

Skyfol Nano Elite 2 PPF-kalvo

Markkinoiden kiiltävin PPF-kalvo, joka on lähes täysin resistantti lian & saasteiden aiheuttamalla värjääntymiselle. Vettä hylkivä ja itsestään korjautuva pintakerros. 12 vuoden takuu.

  • TPU (polyuretaani)
  • Erinonainen valinta valkoisiin autoihin
  • Suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita
Skyfol Nano Elite PPF-kalvo

VÄRILLISET PPF-kalvot

Skyfol PPF Wrap sarjan kalvot ovat värillisiä ja/tai kuvioituja PPF-kalvoja. Ne tarjoavat erittäin kestävän ratkaisun auton värin vaihtoon — TPU on materiaalina kestävämpää kuin PVC, josta tavalliset auton yliteippauskalvot valmistetaan. Sävyvalikoima kasvaa jatkuvasti.

PPF-lamppukalvot (sävytetyt)

Autojen umpioihin sopii samat PPF-materiaalit kuin maalipinnallekin. Tarjolla on kuitenkin myös sävytettyjä vaihtoehtoja umpioiden tyylittelyyn. Huom! ei sovellu tieliikennekäyttöön.

Skyfol PPF-lamppukalvot

PPF-auringonsuojakalvot

Toisin kuin perinteisellä tummennuskalvolla, lasin ulkopinnalle asennettavalla Skyfol BBG Boost PPF-auringonsuojakalvolla saadaan peitettyä lasien keraamiset pistematriisit, lämmitinraudat yms. ylimääräinen. Tällä tuotteella saat ns. “tehdastummennetun” näköiset lasit, mutta erittäin korkealla lämpösäteilyntorjunnalla (IRR 92%). Kestävyyttä lisäävä ja naarmusuojaa tuova kalvon keraaminen pinnoitus sisältyy aina hintaan!

Skyfol BBG Boost PPF-auringonsuojakalvo
Yksittäisiä osia, full front suojaus vai koko auton suojaus?

VALITSE SUOJATTAVAT OSAT

PPF-kalvot voidaan asentaa koko autoon, ja myös esimerkiksi sisätilojen näytönsuojat voidaan tehdä samasta PPF-kalvosta.

Voit valita suojattavaksi yksittäisiä osia, kuten etupuskurin ja takapuakusrin lastaussuojan, ns. Full Front PPF-asennuksen, johon kuuluu etupuskuri, konepelti, etukaaret, etuvalot, peilit ja sivuhelmat, tai koko auton PPF-suojauksen.

Alla näkyy punaiseksi värjättynä Tesla Model 3 osat, jotka suojataan Full Front PPF-asennuksessamme.

Teslan Full Front PPF-suojaus

Asennuksen jälkeen saat mukaasi
Sarjanumeroidun Skyfol-takuutodistuksen

Skyfol tummennuskalvojen takuukortti
JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ
OTA YHTEYTTÄ

Jäikö vielä kysyttävää?

Laita meille viestiä tai soita. Asennustyön ollessa kesken emme välttämättä pääse heti vastaamaan — tällöin palaamme asiaan pikimmiten.