Skip to content Skip to footer
Mustaa valkoisella

PPF-suojausten takuuehdot

PPF-suojausten takuu kattaa kalvon kellastumisen ja halkeilun, sekä irtoamisen asennuksesta tai materiaalin virheestä johtuvista syistä. Viallisten osien kalvo vaihdetaan uuteen takuuajan puitteissa.

Takuu ei koske uudelleen maalattujen pintojen päälle asennettuja PPF-kalvoja.

PPF-suojakalvon irrotukselle ei anneta takuuta, mikäli maalipinnassa on vaurioita, kuten kiveniskeymiä, joiden vuoksi maalipinta on osittain paljaana (ei lakkaa päällä suojaamassa). Kiveniskeymät suositellaan korjauttamaan ennen PPF-suojaukseen saapumista.

Takuu raukeaa, mikäli PPF-kalvon päälle asennetaan jokin pinnoite. Poikkeuksena tämä ei kuitenkaan koske Skyfol C-Coat sarjan pinnoitteita.

Ennen kuin käytät voimakkaita pesuaineita PPF-kalvoille (esim. Tar Remover aineita), testaa ainetta ensin pienelle huomaamattomalle alueelle.

Takuuprosessi

Asennuksen jälkeen saat mukaasi sarjanumeroidun ja allekirjoitetun Skyfol PPF-takuulomakkeen.

Lomakkeesta löytyvää linkkiä klikkaamalla tai QR-koodin skannaamalla pääset rekisteröimään takuusi voimaan Skyfolin online-takuujärjestelmään, jolloin takuu astuu voimaan koko laajuudessaan ja takuutiedot pysyvät varmassa tallessa.

Takuun rekisteröinti vaatii sinulta ainoastaan seuraavat tiedot: takuulomakkeen sarjanumero, oma nimi, sähköpostisoite ja auton rekisterinumero.

Takuuajat

  • Skyfol Nano 3 PPF: 10 vuotta
  • Skyfol Nano Elite 2 PPF: 12 vuotta
  • Skyfol PPF Wrap: 7 vuotta
  • Skyfol PPF Shadow: 7 vuotta
  • Skyfol BBG Boost: 5 vuotta (C-Coat Value pinnoite) / 7 vuotta (C-Coat Pro pinnoite)

Reklamointi

Mikäli PPF-kalvoissa ilmenee materiaalista tai asennuksesta johtuva virhe, lähetä meille asiasta kirjallinen reklamaatio sähköpostiin. Otsikoi sähköpostiviesti reklamaatioksi, anna tarkka kuvaus ongelmasta ja liitä mukaan kuvia tai videoita, joista ongelma voidaan todeta. Käsittelemme reklamaatiot mahdollisimman nopeasti.